Til foresatte

Blokker.no er moderert av et frivillig team. Det vil si at all chat på Minecraft-serveren og Discord-serveren blir moderert til en hver tid. Blokker sitt fokus er å drive en tjeneste som skal være sikker for barn og ungdom.

Blokker sitt staff-team er over 18 år og vil kontinuerlig være tilgjengelig for å forbedre tjenesten. Blokker har også et vakt-team som vil ha muligheten til å moderere, hjelpe spillere og besvare henvendelser. For å søke om å bli en vakt, må man være 18 år. Alle vakter har gjennomgått ukesvis med trening for å håndtere saker fortest mulig slik at Blokker skal til hver en tid være en trygg tjeneste.

Mitt barn har vært utsatt for noe på tjenestene deres
Det vil vi gjerne ta tak i, kontakt oss på kontakt@blokker.no så skal vi få løst saken.

Hva gjør dere med de som bryter reglene?
Det finnes to forskjellige type regelbrudd på tjenestene våre. Det ene er atferdsregler og andre er hvordan man ikke skal bruke tjenestene våre. (f.eks ødelegge for andre spillere, stjele og lignende)

De som bryter regler som gjelder atferd vil få konsekvenser som å bli dempet fra chatten, kastet ut av serveren eller bli utestengt fra tjenestene. Hver spiller har et rulleblad, avhengig av hvor mange punkter man har på rullebladet vil man få forskjellig straff.

Hva slags type straffer har dere?

  • Utestengelse fra tjenestene
  • Dempet fra chatten
  • Kick ut av serveren
  • Advarsler som havner på rullebladet