Regler på Blokker.no

En tråd i 'Regler og guider' startet av Notate, 24 Jan 2017.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. Notate

  Notate Styreleder
  Styret

  Innlegg:
  10
  Liker mottatt:
  9
  Minecraft:
  Notate
  Vi ønsker å holde enkle regler på Blokker.no, så vi har laget reglene ganske korte og enkelt.

  1. Chat og forum
  Chat inne på serveren og forumet skal være rent. Det er forbudt å dele lenker til pornografiske, voldelige, trakasserende eller lignende meldinger. Spam og generell gjentagelse er ikke tillatt.

  2. Modifikasjoner, bugs og glitches
  Modifikasjoner inne på serveren er lov så lenge det ikke gir deg fordeler framfor andre spillere. Det vil si f.eks. Optifine eller inventory-sorter er akseptabelt. Andre ting som fly, speed, x-ray er derimot forbudt. Bugs og glitches som du finner på forumet eller på serveren, skal umiddelbart meldes om i fra og ikke utnyttes.

  3. Survival og build
  Survival og build har så vidt de samme reglene. Om noe plasseres i ikke-claimet område, er det lov for andre spillere å benytte/knuse blokkene. Om området er claimet, vil det ikke være mulig for andre å kunne benytte seg av dine blokker. Om det er grief i områder som er claimet og du har opprinnelig ikke tilgang, vil det slås hardt ned på.

  4. Simpel regel
  - Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

  Reglene kan når som helst endres, så det er spillerens ansvar å holde seg oppdatert. Om noen av overnevnte regler blir brutt, kan du bli dempet/kicket/utestengt. Det er veldig varierende hvor lenge en straff varer med tanke på hva spilleren har brutt.
   
  • Liker Liker x 3
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.

Del denne siden